Wat betekent narrowcasting voor bedrijven?

Narrowcasting is voor bedrijven een steeds populairdere manier om reclame over te brengen of om informatie te delen met werknemers. Zo is narrowcasting een mooi promotiemateriaal voor bedrijven. Vooral voor grote bedrijven biedt narrowcasting een goede uitkomst. Vooral ook op intern gebied. De werknemers kunnen via hardware narrowcasting op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het bedrijf. Het bedrijf hoeft dan niet iedereen te mailen of op een ander manier contact op te nemen met de werknemers maar alleen op het narrowcasting scherm neer te zetten. Zo bereik je in een keer een grote groep mensen.

Reclame uitzenden

Via narrowcasting is het ook mogelijk om reclame uit te zenden naar klanten toe. Zo kan er veel uitgezonden worden via de schermen en veel mensen bereikt worden. Bijvoorbeeld de wachtkamer tv bij de huisarts of als je aan het wachten bent bij een afspraak bij een bedrijf. Als daar een narrowcasting scherm staat kan de klant terwijl deze aan het wachten is reclame kijken over het bedrijf en zo beïnvloed raken en het heeft veel mogelijkheden. Narrowcasting is daarom heel belangrijk voor bedrijven. Ze kunnen meer klanten binden en ook meer informatie verspreiden door heel het bedrijf. Klanten zijn ook direct enthousiaster omdat narrowcasting chic en netjes oogt. Maar ook krijgt jouw bedrijf dan een positieve stempel omdat het netjes en groot oogt.

LG digital signage

Een van de beeldschermen die verkrijgbaar is voor narrowcasting is het LG digital signage. Berichten verzenden naar de klanten verzenden zonder een woord te zeggen. Alleen een beeldscherm ophangen en alles wordt geregeld. De klanten zien wat er gebeurt in het bedrijf en hoe het bedrijf geregeld wordt. Ook zien ze de laatste nieuwtjes. Zo kom je als bedrijf over als betrouwbaar en bind je de klant beter. Je kan aan de klant laten zien of er kortingen zijn en op welke producten de kortingen zijn.

Bij een digital signage kan je het scherm op een deur plaatsten of aan de muur. De klant kan dit aanraken en zelf schuiven naar de gewenste pagina. Of terugschuiven naar de vorige om de pagina goed te bekijken. Er zijn enorme beeldschermen die bijna niet over het hoofd te zien zijn. Deze zijn alleen beschikbaar van LG. Er zijn niet alleen foto’s verkrijgbaar maar ook video’s. Dan laat het besturingssysteem video’s te zien van het bedrijf of een reclamespot van het bedrijf. Sommige schermen van digital signage kunnen neergezet worden en zijn dubbelzijdig. Daardoor vallen ze nog meer op en trekken ze meer aandacht van klanten of van werknemers.

Door op deze manier je bedrijf te promoten bereik je een groot gedeelte van je doelgroep direct en is mond op mondreclame niet meer nodig.

Meer informatie over narrowcasting software:
https://gauddi.nl/narrowcasting/software