Uw website vernieuwen

Wellicht heeft u een website, maar bent u niet tevreden over uw website. Hij staat wel online, maar er komen nauwelijks bezoekers op en het levert al helemaal geen mailtjes of belletjes op. Dat is erg vervelend. Wanneer u in zo’n situatie zit, is het raadzaam om eens goed naar uw huidige website te kijken. Voldoet deze wel een de hedendaagse standaarden en is deze wel op een goede manier ingericht, zodat mensen snel contact op kunnen nemen? Wordt het mensen gemakkelijk gemaakt op de website en is de website op alle apparaten te bekijken? Tijd om uw website eens nader onder de loep te nemen!

De succesfactoren van een website

Er zijn tal van factoren die belangrijk zijn om een website succesvol te maken. Een belangrijk aandachtspunt is de snelheid van de website. Een website die langer laadt dan 2 seconden, is voor veel bezoekers een reden om weg te gaan van de website. Daarnaast is het gebruik van passende afbeeldingen, nette en goed geschreven teksten ook belangrijk. Om het vertrouwen van bezoekers te winnen kunt u gebruik maken van logo’s en keurmerken zodat bezoekers vertrouwen in uw bedrijf krijgen.

Tijd voor een nieuwe website? Kies voor WordPress

Bent u er achter gekomen dat u website niet naar behoren werkt? En wilt u meer uit uw website halen? Dan is het tijd geworden om een nieuwe website te laten maken. Wij adviseren u het volgende: website ombouwen naar WordPress! WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat door veel websites wordt gebruikt. Daarnaast houdt Google van WordPress en zijn er allerlei thema’s en handige plug-ins beschikbaar waar u uw website mee kunt inrichten. Door middel van dit CMS-systeem kunt een compleet nieuwe website maken die voldoet aan de laatste eisen en uw wensen kunnen worden gerealiseerd worden. Dat wilt u toch ook?