Bureaufiets op kantoor verhoogt creativiteit

Wanneer u werkt in de designwereld zult u het vast wel herkennen, u moet binnenkort een ontwerp opleveren maar de inspiratie is gewoon even ver te zoeken. U voelt u niet creatief en blijft ook maar naar het scherm staren. Wat is hier nu aan te doen? Hoe krijgt u uw hersens creatiever? Hoe krijgt u toch de ingeving voor dat briljante ontwerp dat u had beloofd. Een bureaufiets zou u in dit soort situaties uitkomst kunnen geven.

Waarom een bureaufiets

Het voordeel van een bureaufiets op kantoor is deze fiets u gelukkiger en creatiever maakt. Dit klinkt natuurlijk wonderbaarlijk en overdreven maar uit onderzoek blij echt dat wanneer mensen fietsen er hormonen vrijkomen die creativiteit stimuleren en zorgen voor een gelukkig gevoel. Waarom zou u dus een bureaufiets aanschaffen? Omdat het u gezonder maakt en een gelukkiger mens. Stil zitten is niet alleen slecht voor uw lichaam maar ook voor uw geest. Stap dus lekker op een deskbike en train uw lichaam en brein.

Bureaufiets comfortabel?

Nu denk u natuurlijk bij zichzelf van hmm zo’n bureaufiets klinkt wel goed maar het ziet er wel een beetje gek uit. Dat klopt een bureaufiets ziet er anders uit dan een standaard bureaustoel maar omdat hij toch onder een bureau staat ziet u er ook weinig van. Daarnaast zijn deskbikes ook beschikbaar in uw kleur naar keuze. Dus u kunt een deskbike zo mooi laten matchen met de kleuren van uw interieur of huisstijl. Een deskbike beschikt over een erg  comfortabel zadel zodat u er langere tijd op kunt zitten. Wat is er nou gezelliger dan even een lekker eindje fietsen op kantoor met uw favoriete collega? U wilt toch ook gezonder en fitter naar huis elke dag?